InfoKom

J.P.”Komunalno Brčko”: Obavještenje za kupce

Zbog kvara na dalekovodu 10 kV Bukvik – Rašljani bez napajanja električnom energijom su naselja  Prijedor, Podarevac, Gornja Skakava i Rašljani. Ekipa je na terenu od jutros i radi na lokalizaciji i otklanjanju kvara.

Iz istog razloga, izvorište Stjepkovica je bez napajanja električnom energijom, što je uzrokovalo prekid u vodosnabdijevanju svih naselja koja vodu dobijaju iz ovog izvorišta: Gajevi, Vujčići, Bukvik, Lukavac, Vitanovići, Bukovac, Ulović, Brdo  Šterac, Prijedor, Seonjaci, Dubrave do škole, Donja Skakava, Poljaci, Jagodnjak, Bašče, Endek, Gornji Vukšić, Donji Vukšić i Ulice.

Po otklanjanju kvara i uspostave režima elektrosnabdijevanja, ekipe Vodovoda će na terenu da izvrše kontrolu i ozračavanje cjevovoda, da bi se uspostavilo normalno vodosnabdijevanje.

U ovom trenutku ne možemo reći kada će se uspostaviti normalno elektro i vodosnabdijevanje.

Hvala na razumijevanju.

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Tagovi
Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close