Brčko

Kadrić: Izbori vrhovna instanca demokratije

Predsjednik Skupštine Brčko distrikta, Esed Kadrić, iskoristio je danas svoje biračko pravo i glasao na biračkom mjestu u Maoči, te tom prilikom istakao da su izbori vrhovna instanca demokratije.

„Danas svi imamo priliku da biramo i vjerujem da ćemo u naredne četiri godine imati jednu stabilnu koaliciju na nivou BiH koja će biti u stanju da ispuni dva važana cilja, a to je da uvede ovu zemlju u Europsku uniju i NATO. To su suštinski važni zadaci koji stoje pred BiH i strankama koje će činiti većinsku koaliciju kako bismo bili stabilni i sigurni, a građanima BiH da se omogući da imaju dostojan život kao građani u drugim Europskim zemljama”, naglasio je Kadrić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Tagovi
Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close