Brčko

Preminuo visokopozicionirani policijski službenik Policije Brčko distrikta Goran Kokanović

Policija Brčko distrikta BiH ostala je danas bez još jednog svog zaposlenika, visokopozicioniranog policijskog službenika, Gorana Kokanovića, koji je noćas nakon kratke i teške bolesti preminuo na UKC Tuzla u 48-oj godini života.

Goran Kokanović sin Dušana, rođen je 12. februara 1972. godine u Brčkom. Svoj radni vijek započeo je u MUP-u RS-a 31.12.1997.godine,  a u Policiji Brčko distrikta BiH nastavio radni angažman od 01.03.2000-  te godine, radeći tu nepunih 20 godina prvo kao policajac, zatim kao analitičar u proaktivnom timu, pa istražilac težih krivičnih djela, potom kao istražilac najtežih krvičnih djela, da bi onda počeo obavljati poslove pomoćnika šefa Jedinice kriminalističke policije za borbu protiv opšteg kriminaliteta. Nakon toga, Goran je obavljao i poslove šefa smjene OKC-a-rukovodilac, zatim je prešao u Jedinicu saobraćajne policije kao zamjenik komandira, da bi na kraju preuzeo dužnost komandira u Jedinici opšte policije Policije Brčko distrikta BiH. Goran Kokanović je u svom radnom vijeku bio višestruko pismeno pohvaljivan, ali i novčano nagrađivan. Na svom radnom mjestu bio je vrlo cijenjen i odgovoran radnik, a kolegice i kolege o njemu imaju samo riječi hvale i pamtiće ga kao požrtvovanog i cijenjenog radnika, te osobu velikog srca uvijek spremnu da pruži pomoć svima kome je potrebna.           

Kroz svoj životni put sa suprugom je stekao dvoje djece i bio požrtvovan, ispunjen brigom, ponosom i beskrajnom ljubavi za svoju porodicu.

Obavještavamo prijatelje i poznanike da će se posljednji ispraćaj i sahrana Gorana Kokanovića održati u nedjelju 23.februara 2020. godine na srpskom pravoslavnom groblju u Srpskoj Varoši sa početkom u 13 sati.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close