Brčko

Šef Policije Brčko distrikta BiH donio Rješenje o privremenim obustavama saobraćaja

Na osnovu zakonskih ovlaštenja, a zbog radova na uklanjanju mina i eksplozivnih sredstava, uz pismenu saglasnost Odjeljenja za javne poslove, Vlade Brčko distrikta BiH, šef Policije Brčko distrikta BiH je donio Rješenje o privremenim obustavama saobraćaja na dionici lokalnog puta Grbavica – Donji Rahić – Ulice.

Obustava saobraćaja će biti izvođena u periodu od 21.09.2015. godine do 16.11.2015. godine,  u vremenu od 08,00 sati do 16,00 sati, na način da se u vremenskim intervalima od 30 minuta vrši zaustavljanje saobraćaja i 15 minuta propuštanje vozila.

Privremena izmjena režima saobraćaja vrši se iz razloga obezbjeđenja sigurnosti svih učesnika u saobraćaju a zbog radova na deminiranju prostora na lokalitetu „Sliv potoka Kolobara 2“ u mjesnoj zajednici Donji Rahić.

U navedene dane, saobraćaj će biti regulisan uz pomoć vertikalne saobraćajne signalizacije i  uz upute od strane organizatora deminiranja.

 

 

Stručni savjetnik šefa

Policije za poslove informisanja

Halid Emkić

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close