RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Хуманитарни турнир уличне одбојке у ЕШ-насељу

Становници-спортисти ЕШ-насеља у Брчком јуче су организовали одбојкашки турнир „четири на четири“ на малом терену у ЕШ-насељу са намјером да сав приход од котизација овог турнира уплате на жиро-рачун Црвеног крста у Брчко дистрикту намјенски за угрожене од поплава.

На турниру су могли да учествују такмичари од 8 до 60 година старости а резултат им није био у првом плану.Важно је учествовати и исказати солидарност према становницима поплављених подручја! У реализацији турнира велику моралну и судијску подршку пружио је тек пензионисани спортски педагог Мухарем Скелић-Скелтон.

Нико од одбојкаша професионалаца и рекреативаца није хтио да буде у првом плану али смо успјели сазнати саставе полуфиналиста: Јањић, Божић, Радић и Ђордановић против Скелића, Живковића,Остојића и Ферхатовића а у другом полуфиналном мечу Кисић, Копчалић, Станковић и Никетић против Теодоровића, Хусретовића, Вујића и Арсеновића…

Финале хуманитарног турнира „четири на четири“ одиграно је синоћ од 19,30 када се око терена у Ш-насељу окупио велики број знатижељника.

Захваљујући Клубу спортова на пијексу „Брчко“, који нам је уступио фотографије, посјетиоци наше странице могу видјети и дио атмосфере на турниру који је само почетак великих планова о уличној одбојци…

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Одбојкаши посјетили на Плазуљама породицу Петровић из Вучиловца

Admir Kadrić

Banjalučki konobar udruženju “Iskra” darovao ušteđevinu od 20.000 kovanica

Radio Brčko

Стотину ускршњих пакета захваљујући Милени Даус из Швајцарске

Admir Kadrić