Izbori 2022

Предсједник ОО Социјалистичке партије Брчко Зоран Кокановић састао се са Ивицом Дачићем

Предсједник Социјалистичке партије Општинског одбора Брчко Зоран Кокановић састао се са предсједником Социјалистичке партије Србије Ивицом Дачић. Приликом посјете и састанка, који је протекао у угодном и пријатељском разговору, договорена је даља сарадња и подршка Социјалистичке партије Србије са посебним освртом на Социјалистичку партију у Брчком.

Предсједник СПС-а Ивица Дачић изразио је висок ниво разумјевања за позицију и значај Брчко дистрикта  у административно – политичком систему Босне и Херцеговине односно Републике Српске и показао висок ниво информисаности и интересовања о стању народа и Партије у овој специфичној заједници.

Договорена је конкретна сарадња на пројектима значајним за развој кадрова и Партије у Брчком. У наредном периоду биће омогућена стручна подршка на нивоу експерата усмјерена ка Активу младих и Активу жена СП ОО Брчко, те јачању контаката и радних веза на нивоу актива и осталих структура ове двије партије. Знање и искуство људи који раде на значајним инфраструктурним, индустријским и образовним пројектима у Србији, те препознатљив политички индетитет допринијеће раду и програму Социјалистичке партије у Дистрикту.

Подршка Социјалистичке партије Србије и предсједника Ивице Дачића биће круна дугогодишње успјешне сарадње двије сестринске партије и боље упознавање потреба и приоритета Дистрикта и Републике Српске.

Предсједник СП ОО Брчко Зоран Кокановић изразио је задовољство након састанка рекавши да је подршка из Србије од изузетног значаја за Брчко и Социјалистичку партију, те се захвалио предсједнику Дачићу на разумјевању и доброј вољи да помогне развој и унапређење Социјалистичке партије.

Социјалистичкa партијa  ОО Брчко

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button