Izbori 2022

U Bijeloj do 9.30 h glasalo skoro 80 glasača

Dva biračka mjesta u mjesnoj zajednici Bijela otvorena su na vrijeme. Ukupno u Bijeloj trebalo bi da glasa 1.244 birača od toga za opciju Federacije BiH 1.117, a Republike Srpske 154 glasača.

Predsjednik jednog od ova dva biračkog mjesta, 200c005, Ivica Geljić, kazao je da na ovom biračkom mjesta treba da glasa 632 registrovana glasača, od čega državljanstvo FBiH ima 569 a državljanstvo RS 63 glasača.

U Bijeloj do 9.30 h glasalo je ukupno 78 glasača.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!