RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Брчко: У суботу 23. Видовданска трка

У суботу у Брчком стартује 23. Видовданскa тркa и истовремено Првенство Балкана на 10 километара.

„Ово је уједно и један од највећих спортских догађаја у историји овог града.  Видовданска трка ће ове године бити и понајбоља трка у Европи. До сада је за главну трку пријављено преко 300 учесника, а очекујемо да ће у трци учествовати преко 500 атлетичара“,  рекао је на данашњој конференцији за новинаре Борислав Ђурђевић, директор Трке.

Пријаве за дјечије трке и пузање беба на 23. Видовданској трци почињу у четвртак 20. јуна у Омладинском центру од 09 до 20 часова, а завршавају се у суботу до 09:30 часова.

Ђурђевић каже да ће сваки учесник у дјечијој трци и пузању беба добити мајицу која је ове године екстра квалитета, учесничку медаљу и диплому.

„Позивамо и све Брчаке и Брчанке старије од 15 година да у суботу 22. јуна након што у Омладинском центру преузму стартни пакет, стартују на Фун рун трци на 2 км. Та трка нема побједника, а стартнина је симболична – само 10 марака. Сви који желе да трче 2 км се могу такође пријавити у Омладинском центру, а преузимање стартних пакета је у суботу до 12 часова. Стартни пакет укључује: мајицу, након проласка кроз циљ учесничку диплому и медаљу“, истакао је Ђурђевић и додао:”Дођите и будите дио великог атлетског спектакла кога је Свјетска атлетска федерација за следећи викенд прогласила за централни атлетски догађај у свијету”!

Старт свих трка, у оквиру 23. Видовданске трке, је на Булевару мира у суботу 22.јуна у Брчком, а тачну сатницу грађани ће добити у Омладинском центру и на обавјештењима поред стазе.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Велико интересовање за “Видовданску трку”

Radio Brčko

Vidovdanska trka i Beogradski maraton potpisuju protokol

Admir Kadrić

Брчко: Видовданска трка биће одржана последњег дана јула

Vladimir Matijević