RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Brčko: Fudbaleri Gornjeg Rahića večeras na prvoj prozivci pred početak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH

Šef stručnog štaba FK Gornji Rahić Mensur Dedić, danas je zakazao prvu prozivku igrača pred novu prvenstvenu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH.

„Očekujem da na okupu vidim sve igrače, osim Kemala Hasikića koji je otišao iz kluba. Osim tog odlaska u ekipi nema nikakvih drugih promjena, pa vjerujem da će atmosfera i rad u ekipi, tokom pripremnog ciklusa biti odličan“, rekao je šef stručnog štaba Rahića Mensur Dedić, dodavši da će pripreme trajati pet sedmica.

Inače, minulu sezonu u Prvoj ligi Federacije BiH Rahić je završio na šestom mjestu sa 45 bodova, što je odličan rezultat s obzirom da je ekipa trenera Dedića, bila „novajlija“, u ovom rangu takmičenja.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.