RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Рукометаши «Јединства 2015» друголигашко такмичење почели високом побједом

Рукометаши «Јединства 2015» синоћ су пред око 150 љубитеља рукомета у сали Економске школе савладали екипу Игмана из Источне Илиџе резултатом 31:16 (14:7).

Овом побједом нови брчански клуб стартовао је у Другој лиги РС група Исток са реалном амбицијом да се већ од наредне сезоне такмичи у Првој лиги РС.

Млађани састав из Источног Сарајева само је средине првог полувремена одржавао какву такву равнотежу да би у наставку меча искусни домаћин ствари у утакмици поставио на своје мјесто и без икакве неизвјесности привео утакмицу крају.

Занимљиво је да су брчански љубитељи имали прилику да након десет година поново у једној првенственој утакмици виде браћу Стојадина и Миладина Никића, Тихомира Петричевића, Роберта Пијуновића, Драгана Поповића, Миладина Стојановића, Николу Роквића, Александра Петрића.

Они су прихватили позив Славише Игњића, некадашњег саиграча а данас тренера Јединства 2015. да помогну у такмичењу док се не ријеше неки административни проблеми око регистрације младих рукометаша који већ више од пола године тренирају у овом клубу.

Сала Економске школе. Гледалаца 150. Судије: Душко Ристанић (Брчко) и Љубинко Миљковић (Бијељина). Седмерци: Јединство 2015: 3(2) Игман: 3 (1) Искључења: Јединство: 4 мин, а Игман 6 минута.

РК Јединство 2015: Роквић, Пијуновић 2 (1), М. Никић 1, Петричевић 8, С. Никић 3, Поповић 6 , Петрић 3, Стојановић 7 (1), Рендић, Бајуновић, Станчић 1, Чајтиновић, Миланковић и Рикановић.

РК Игман : Новаковић, Марковић 5, Бјелица 1, Д. Берибак 1(1), Н. Берибак 2, Ковач 4, Драшковић 3 и Лубура.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.