RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

JA SE ZOVEM IVANA, A TATA ME ZOVE ZLATO: Evo čime se danas bavi Čolina zvezdica!

Ivana danas ima nešto više od 30 godina i već duže vreme živi u Australiji

Verovatno se mnogi sećaju pegave devojčice Ivane Legin koja je pre skoro dve decenije sa Zdravkom Čolićem otpevala veliki hit “Čaje Šukarije”. Stihovi “Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato, rekla sam mami kad porastem, udaću se za tebe…” osvojili su srce publike.

http://www.youtube.com/watch?v=NQX5MWasZRU

Ona je postala zapažena osamdesetih godina jer je igrala devojčicu Amelu u filmu “Kuduz” Ademira Kenovića.

Ivana danas ima nešto više od 30 godina i već duže vreme živi u Australiji. Diplomirala je na Akademiji za film i umetnost i najčešće radi iza kamere. Glumom se bavi amaterski. Pre nekoliko godina ostvarila je ulogu u kratkom filmu Toll Free, koji govori o životu bosanske porodice u Australiji.

http://www.youtube.com/watch?v=8CujISdtCkQ

Izvor:kurir-info.rs/EPK/Radiosarajevo

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.