RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Stožer za zaštitu i spašavanje apelira na poštivanje naredbi

Stožer za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta Bosne i Hercegovine zasjedao je danas i razmotrio trenutnu epidemiološku situaciju na prostoru Brčko distrikta BiH.

Na  temelju preporuke Kriznog stožera u zdravstvu Brčko distrikta BiH, Stožer za zaštitu i spašavanje je donio odluku o ostanku svih važećih epidemioloških mjera na snazi u narednom razdoblju. Stoga, Stožer apelira na stanovništvo poštivanje propisane epidemiološke mjere kao i da se pristupi cjepljenju na Punktu za cjepljenje kako ne bi došlo do pogoršanja epidemiološke situacije, priopćeno je iz Vlade Brčko distrikta BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: За сада без нових епидемиолошких мјера упркос благом повећању броја заражених

Дејана Крстић

Инспекторат Брчко дистрикта: Епидемиолошке мјере се углавном поштују

Миљана Ђурђевић

Inspektorat Republike Srpske prilikom kontrola proteklog tjedna izrekao 212.000 KM kazni

Radio Brčko