RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoDobre vijesti

Одложена сједница Владе дистрикта

 

За данас заказана  83. сједница Владе дистрикта Брчко одложена је  за идућу седмицу  на захтјев једног броја чланова Владе који нису успјели прегледати приспјеле приједлоге одлука које су се налазиле на дневном реду заказане Сједнице.

Предвиђеним дневним редом требало је размотрити и усвојити Приједлог одлуке о утврђивању критеријума за кориштење новчаних средстава са позиција дотације појединцима и дотације непрофитним организацијама за 2015. годину, по јавном позиву Одјењења за привредни развој, спорт и културу.

Поред тога, пред члановима Владе налазио се и  Приједлог одлуке о усвајању програма утрошка текућих дотација у 2015. години у Одјељењу за привредни развој, спорт и културу.

Предмет расправе требала је бити и  Смјерница за израду нацрта одлуке о упису у Регистар пољопривредних газдинстава и Регистар клијената, на приједлог Одјељења за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Данас одложена сједница Владе требала би бити настављена почетком идуће седмице.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.