RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko danas domaćin sedmog po redu “Street style showa”

Brčko distrikt je danas, sedmu godinu za redom ugostio auto tjunere iz cijele Bosne i Hercegovine i regiona  na tjuning manifestaciji pod nazivom “Street style show”.„Brčaci tako danas imaju priliku da vide preko150 tjuniranih automobila iz naše zemlje te Srbije i Hrvatske čiji su vlasnici uložili mnogo truda, rada ali i sredstava kako bi svoje ljubimce na četiri točka uljepšali izgledom sa vana tako i što boljim zvukom iznutra“ istakao je Almedin Avdić jedan od organizatora ovog moto skupa u  Brčkom.Učesnici su se na ovoj manifestaciji takmičili u stajlingu u više klasa i što jačem ozvučenju.

Trojica sudija su ocjenjivala kvalitet prerade na vozilima, originalnost i skladnost a najboljima su uručeni pehari i druge vrijedne nagrade. Kroz proteklih šest ovakvih događaja u Brčkom prošlo je 930 prijavljenih takmičara, uručeno 250 nagrada a događaj je pratilo preko 12  hiljada posjetilaca. Današnji Strit stayl šou se održao na Trgu pravde u Brčkom.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.