RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Радови на уређењу школског дворишта у Доњем Брезику

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Ђорђа Којић и посланик у Скупштини Срђан Блажић, обишли су радове на уређењу прилаза основној школи у Доњем Брезику.

Задовољан сам да је коначно дошло на ред и уређење школског дворишта овдје у Доњем Брезику, знамо да је ово био можда једини школски објекат на територији Дистрикта који није имао адекватан прилаз, међутим ми смо у буџетима у претходне три године издвојили средства за реконструкцију школе, уређење дворишта и изградњу спортски терена и ограде. Ево данас се завршава асфалтирање прилаза школи што је свакако био приоритет, остаје још да се ураде замјена столарије, спортски терени и ограђивање како би и основци из Доњег Брезика има ли школу која испуњава све педагошке стандарде, рекао је Којић.

Средства за реконструкцију и уређење основне школе у МЗ Доњи Брезик су обезбјеђена у претходна три буџета Брчко дистрикта у укупном износу од 200.000 КМ.

ОО СНСД БРЧКО

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.