RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoKultura

Enis Bešlagić sa predstavom “Da sam ja neko” uskoro u Brčkom

“DA SAM JA NEKO” je samo jedan put i jedan odabir onoga što ja jesam danas. Ono što me vodi i da podijelim svoju priču sa svima vama koji gledate srcem. Na moj način pričam vam ono što ne vidite iza medijske scene. Ovo je jedno lijepo druženje uz mnogo raznih i iskrenih emocija, koje ćemo vjerujem podijeliti zajedno. Preporučuje se za sve generacije i uzraste, osim za djecu do tri godine.

SVJETSKA PREMIJERA je zakazana za četvrtak 29.02.2024. prestupne godine sa početkom u 20 sati i to u Domu kulture u BRČKOM.

„Neki ovaj grad nažalost doživljavaju samo kao “strateški grad” u BiH, a ja dolazim da iz tog grada, koji ima ogromnu teatarsku tradiciju i predivnu publiku, započnem svoju svjetsku turneju širom planete zemlje.“

Karte su u prodaji na biletarnici Doma kulture i u restoranu Kutak u Brčkom, ali i na kupikarta.ba.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.