RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoMagazin

Брчански ПДП позива Владу и Скупштину Дистрикта на озбиљност у раду

Најновија политичка криза у Брчко дистрикту услед које Влада Брчко дистрикта функционише у минималном капацитету, а што се у нормалним демократијама карактерише као техничка Влада, а Скупштина Брчко дистрикта не засједа већ мјесецима, још једном потврђује све оно што је Партија демократског прогреса истицала од дана формирања овакве скупштинске већине.

Да је ова скупштинска већина формирана на превари и непринципијелности и без јасних програмских и идејних визија, са основном намјером да ради у интересу појединаца и одређених локалних „ моћника „ , а не у интересу грађана.

Да ова власт свјесно измишља унутрашње проблеме како би сакрила своју неспособност у рјешавању животних питања грађана, и да је стални генератор криза, а најбољи доказ за то су сталне смјене и оставке чланова Владе.

Да ће оваква власт остати запамћена као најлошија од формирања Дистрикта, а највећи успјех за три године рада представља изградња једног кружног тока у којем су се на крају и сами нашли.

Партија демократског прогреса позива Владу Брчко дистрикта да у најкраћем року обезбиједи пуни легитимитет и подршку Скупштине Брчко дистрикта, а руководство Скупштине Брчко дистрикта да обезбиједе нормално функционисање и наставак рада Скупштине, а ако то нису у стању да поднесу оставку, како би се приступило формирању нове власти која би функионисала на програмским принципима и у интересу грађана Брчко дистрикта.

Информативна служба ПДП Брчко

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.