RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Фудбалери Борца позивају навијаче на прославу титуле

Фото: ФК Борац

Стигли су Фудбалери Борца јуче у Тузлу са јасном намјером да новом побједом приђу надомак освајања шампионске титуле у WWин лиги Босне и Херцеговине.

Оно што су наумили то су и остварили, а до нова три бода стигли су убједљивом побједом над екипом Тузла Ситија резултатом 6:2 головима Благаића 14., Граховца 28., Врањеша 44., Лукића 45., Хреље 86. и Пејовића 89. За домаће су погађали Машовић 11. и Нукић у 63. минути.

Црвено плави су тако стигли на корак до шампионске титуле, а „меч лопту“ имају у понедјељак на Градском стадиону у Бањалуци.

„Били смо свјесни важности утакмице. Јако тежак меч можда више психички него физички. Знали смо да је Тузла сити у једном тешком моменту, а такве утакмице знају често отићи у другом смјеру. Међутим, момци су озбиљно ушли у меч, а то је показује и резултат“, рекао је Стојан Врањеш.

До свог првог премијерлигашког поготка у Борчевом дресу стигао је и Никола Пејовић који је пун хвале на рачун читаве екипе.

„Наш циљ је исти још од Златибора кад смо се окупили, сад смо јако близу, остала је још једна утакмица на нашем терену и надам се успут да ћемо имати пун стадион и подршку навијача. Да то завршимо у стилу, како је и текла цијела сезона. Ова екипа је невјероватна, промијенио сам много тимова, али никад нисам био оваквог колектива. Надам се да ће у понедјељак бити пун стадион и да ћемо заједно да прославимо титулу. Заслужујемо то и ми, и навијачи и цијели град“, казао је Пејовић.

Навијаче на Градски стадион позива и Стојан Врањеш.

„Позивам навијаче Борца да дођу у што већем броју и заједно са нама да прославе титулу, толико чекану. Надам се да ће бити пун стадион и да награде момке који су изгарали цијелу годину за овај резултат“, рекао је Врањеш.

Извор: Независне

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.