RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiHBrčko

Помози.ба отвара пункт за донације у дистрибутивном центру брзе поште у Брки

Фото: Помози.ба

Организација Помози.ба у сарадњи са А2Б брзом поштом  отвара у Брчком пункт за прикупљање донација, у одјећи, обући и играчкама намијењених социјално угроженим грађанима широм БиХ, потврдила нам је Салиха Рокша, портпарол Помози.ба организације.

Пункт ће почети са радом у петак, 5. јула, у дистрибутивном центру А2Б брзе поште у Брчко дистрикту, на адреси Брка бб.

„Грађани ће сваког петка од 11 до 15 часова моћи достављати своје донације одјеће и обуће до десет килограма, а А2Б Еxпрес ће бесплатно транспортовати донације до центра Помози.ба у Сарајеву“, појаснила је Рокша.

Она је изразила наду да је ово само почетак једне јако успјешне сарадње, те да ће ово инспирирати и друге да се укључе и дају свој допринос у солидарности.

Из организације Помози.ба су се овом приликом захвалили свим грађанима дистрикта Брчко који ће у наредном периоду, од 5. јула ове године, донирати одјећу, обућу и играчке што,  како су рекли, пуно значи људима у стању социјалне потребе и засигурно ће доћи у праве руке. А ово је још једна прилика да грађани дистрикта Брчко покажу своју хуманост.

Сарадња Помози.ба и А2Б брзе поште сјајан је примјер како компаније могу користити своје ресурсе за добробит заједнице, ширећи свијест о солидарности.

“Наша мисија није само достава пакета за потребе наших клијената. Желимо бити препознати као неко ко је увијек на услузи онима којима је најпотребније. Зато смо поносни на ову сарадњу с Помози.ба и са задовољством најављујемо да ћемо наставити ширити мрежу помоћи грађанима,” додали су из А2Б Еxпреса.

Наиме, хуманитарна организација и домаћа транспортна компанија удружили су своје капацитете како би грађанима изван Сарајева омогућили да искажу своју хуманост и помогну породицама у потреби.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.