RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Dvije žene povrijeđene pri prelasku ulice

Dvije starije žene povrijeđene su danas u Brčkom kada je na njih, dok su prelazile ulicu, naletio automobil kojim je upravljala ženska osoba, saopćeno je iz Policije Brčko distrikta.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u Vukosavačkoj ulici na spoju sa prigradskim naseljem Potočari u trenutku kada su Nada M. /85/ i Dušanka N. /66/ izlazile iz pekare i pokušavale da pređu saobraćajnicu.

Prema policijskom izvještaju, na njih je naletio automobil marke “BMW” kojim je upravljala žena inicijala F.A.

Povrijeđene žene prevezene su u brčansku Opštu bolnicu gdje im je ukazana medicinska pomoć. Zadržane su na bolničkom liječenju, na odjeljenju ortopedije.

Policija je izašla na lice mjesta i izvršila uviđaj, ali se još nije izjasnila o uzrocima ove nezgode.

Izvor: Srna

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.