RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Градоначелник Брчко дистрикта БиХ разговарао с представницима Наутичког клуба Брчко

Фото: Влада Брчко дистрикта БиХ

У Вијећници у Брчком јучер су представници Наутичког клуба Брчко градоначелника Брчко дистрикта Босне и Херцеговине прим. др. Зијада Нишића упознали у вези организовања „Градске регате – Карневал на води“ која ће се ове године одржати под слоганом „Спортски карневал на Сави 2024“.

Градоначелник је изразио подршку раду клуба посебно у дијеловима које обогаћују спортске и туристичке садржаје.

„Њихова посвећеност и труд у промоцији наутичких спортова и активности, али и ријеке Саве, значајно доприносе обогаћивању спортског и туристичког живота нашег града. Локална заједница препознаје овакве и сличне клубове и цијени њихов рад. Наставит ћемо пружати подршку у њиховим будућим пројектима“, изјавио је градоначелник Нишић.

Фото: Влада Брчко дистрикта БиХ

Представници Наутичког клуба Брчко захвалили су се на пријему и досадашњој подршци те позвали градоначелника да свечано отвори „Карневал на води“ и нагласили да ће наставити с промоцијом наутичких спортова и других активности корисних за друштвену заједницу.

Састанку су присуствовали и представници Одјељења за јавну сигурност (Цивилна заштита), Пододјељења за привредни развој, спорт и културу, Капетаније Брчко дистрикта БиХ, Јединице граничне службе, Полиције Брчко дистрикта БиХ, ЈЗУ „Здравствени центар Брчко“ који ће пружити материјално-техничку подршку током одржавања регате. Подршку ће пружити и ЈП „Комунално Брчко“, Ронилачки клуб „НЕМО“ Брчко, ЈП „Лука“ Брчко и ОЦ „Вермонт“ Брчко.

Фото: Влада Брчко дистрикта БиХ

„Градска регата – Карневал на води“ одржат ће се 11. аугуста на брчанском излетишту Фицибајер уз богат забавни програм.

Градска регата организује се под покровитељством Владе Брчко дистрикта БиХ, Скупштине Брчко дистрикта БиХ у сарадњи с градским службама и невладиним организацијама.

Извор: Влада Брчко дистрикта БиХ

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.