RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Spektakl mladosti i ljepote Izbor za Fotomodela Posavine

Uzbudljiv događaj koji će obilježiti ljubitelje mode, ljepote i glamura stiže u Orašje.

U organizaciji renomiranog Fashion M-a najavljen je Izbor za Fotomodela Posavine .Ovaj nezaboravni spektakl održat će se u četvrtak , 29.08.2024. u City Centru IN Orašje s početkom u 18:30 h, obećavajući vrhunski doživljaj i priliku da se otkriju novi talenti modne scene.

Osim spektakularnih modnih prikaza, posjetitelji će moći uživati u bogatom kulturno-zabavnom programu.

Za najuspješnije učesnice pripremljene su vrijedne nagrade, ali i prilika za plasman na Izbor za Fotomodela Federacije Bosne i Hercegovine, što dodatno podiže značaj ovog prestižnog događaja.

Projekat je podržan od strane City Centra IN Orašje , te brojnih lokalnih i regionalnih partnera: Villa Aroma Orašje, Victoria queen of fashion Brčko, Kozmetički salon Beauty line Orašje, Restoran Index, Zlatarna Džafić, Cvjećarna Luca.

Medijski pokrovitelji koji su podržali projekat:

Radio Orašje, Radio Brčko, Otisak.ba, InfoBrčko.com,eBrčko, Posavina.org.

Pozivamo sve zaljubljenike u modu i ljepotu da budu dio ovog nezaboravnog spektakla!

Obavezno rezervirajte svoje mjesto na broj 061-331-858.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.