RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Luksuzni Models Camp: Pripreme za spektakularni Izbor za Fotomodela Posavine

Sa zadovoljstvom vam donosimo izvještaj o uspješno završenom Models Campu, koji je bio priprema za Izbor za Fotomodela Posavine. Tokom ovog kampa, organizatori su zajedno s jedanaest prekrasnih djevojaka boravili unutar prekrasnog kompleksa Ville Aroma Orašje, pružajući im luksuzan smještaj.

Partneri projekta, poput Index.org, osigurali su da učesnici uživaju u vrhunskoj hrani tokom cijelog boravka. Domaćin City Cener IN je majstorski organizovao druženja, zabavu i shopping, osiguravajući da svaki trenutak bude ispunjen radosti i povezivanja.

Osim uživanja, učesnice su se posvetile pripremi prezentacija turističkih potencijala svojih općina i gradova, usklađujući se s ciljevima projekta. Ovo takmičenje za Fotomodela Bosne i Hercegovine ima za cilj osnaživanje uspješnih, obrazovanih mladih žena, koje će predstavljati Posavinu na takmičenju za Fotomodela Federacije Bosne i Hercegovine.

Poduhvat je dobio veliku podršku različitih partnera i medijskih sponzora.

Generalni pokrovitelj eventa City Centra IN Orašje , te brojni lokalni i regionalni partneri: Villa Aroma Orašje, Victoria queen of fashion Brčko, Kozmetički salon Beauty line Orašje, Restoran Index, Zlatarna Džafić, Cvjećarna Luca.

Medijski pokrovitelji koji su podržali projekat:

Radio Orašje, Radio Brčko, Orašje news, Otisak.ba, InfoBrčko.com,eBrčko, Posavina.org. Izbor za Fotomodela Posavine održat će se danas u 18:30 h u City Centru IN Orašje.

Posjetitelje očekuje bogat show program uz DJ Gashi-a, te modnu reviju Top modela Fashion M-a. Za medijske upite i dodatne informacije, molimo kontaktirajte:

Press team FM BIH

061 626 001

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.