RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

БиХ: Угашен један пожар на Мајевици, други под контролом

Извор: Срна

Два већа пожара данас су букнула на Мајевици на подручју општине Лопаре и захваљујући интервенцији ватрогасаца један је угашен, а један стављен под контролу, али је изгорио помоћни објекат за стоку.

Старјешина Територијалне ватрогасно-спасилачке јединице Лопаре Јове Ђурића рекао је да су дојаве о пожарима стигле истовремено око 14 сати.

“Један пожар се десио у Потраши на граници општине Лопаре и града Тузла, а други на подручју Милина Села”, навео је Ђурић.

Он је рекао да је једна екипа са ватрогасним возилом упућена у Милино Село у којем је ватра захватила неколико хектара њива и ниског растиња, гдје су били угрожени стамбени и помоћни објекти.

“Друга екипа је упућена на пожариште према ентитетској граници гдје је у помоћ притекла и Ватрогасна јединица града Тузла и пожар је брзо угашен”, навео је Ђурић.

Он је додао да је након успјешне интервенције у Потраши екипа отишла у Милино Село, заједно са свим ватрогасцима који су позвани и хитно упућени на гашење пожара са укупно четири ватрогасна возила.

Ђурић је истакао да је пожар на крају стављен под контролу, да су стамбени објекти крајњим напором спашени, те да је, нажалост, изгорио један помоћни објекат за стоку.

 

Извор: Срна

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

SAD – Veliki požar u fabrici hemikalija u New Jerseyu

Radio Brčko

Аутобус који је превозио ученике из БиХ изгорио на цести код Имотског

Radio Brčko

Румунија: У пожару у ковид болници смртно страдало десет пацијената

Radio Brčko