RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Синоћ одржана “Тројка из блока”

Фото: Владимир Матијевић

Хуманитарна организација „Срби за Србе“ синоћ је на Тргу младих у нашем граду седми пут успјешно реализовала спортско хуманитарни турнир „Тројка из блока“ која је за циљ имала прикупљање средстава за породице са четворо и више дјеце.

Волонтер у овој организацији Милош Суботић рекао је новинарима да је синоћ у брзом шутирању тројки учествовало 160 такмичара и да је од котизација и добровољних прилога скупљено 1.871 КМ, 60 евра и 2.380 динара.

Фото: Владимир Матијевић

„Учесници у шутирању тројки Иван Стевић, Дамјан Марић и Филип Стјепић убацили су највише кошева са линије 6,25 метара и са пола терена, чиме су понијели ласкаву титулу побједника“, истакао је Суботић нагласивши да велики број суграђана који су посјетили овај турнир говори о значају ове хуманитарне акције.

„Пресрећни смо што можемо бити дио ове глобалне хуманитарне акције и наш циљ је да подржимо породице на један другачији начин, не само краткорочно него да урадимо нешто корисно за све угрожене породице којих има много“, нагласио је Суботић додавши да у Брчком дјелују већ 15 година тако што помажу угроженим породицама купујући им пољопривредне машине или обнављајући објекте за становање.

Суботић је нагласио да је Брчко један од стотину градова широм свијета гдје се одржава ова хуманитарна акција која је у Дистрикту и ове године под генералним покровитељством предсједника Скупштине Брчко дистрикта Синише Милића.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Резултати брчанске “Тројке из блока”: Породица Гаврић из Пукиша први пут има воду у кући

Radio Brčko

“Тројка из блока” у суботу у Брчком!

Radio Brčko

Брчко: У недјељу хуманитарна пројекција филма „Ви идите, ја нећу“

Radio Brčko