RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Промовисана књига „С друге стране стварности“ аутора Пере Несторовића

Фото: Анђелка Ђурић

Књига „С друге стране стварности“ домаћег аутора Пере Несторовића синоћ је промовисана у брчанској Библиотеци у организацији Удружења љубитеља умјетности Брчко и Библиотеке.

Аутор књиге Перо Несторовић каже да је ово његова друга књига објављена још прошле године у децембру и да увелико ради на наставку овог дјела.

Фото: Анђелка Ђурић

„Ова књига је састављена од збирки кратких прича које обухватају област научне фантастике, мистерије и хорора, односно бави се оностраним које задире у невидљиве ствари, покушавајући повући паралелу са стварности“, истакао је Несторовић.

Према његовим ријечима, посебно га инспиришу филмови и серије, те да доста чита књига из области научне фантастике, старих легенди и теорије завјере.

Фото: Анђелка Ђурић

Један од организатора, руководилац у Библиотеци Брчко дистрикта Лејла Хогић истакла је значај промовисања домаћих аутора у Брчком.

„Морам са поносом истаћи да је аутор Перо Несторовић уједно један од наших нових чланова „Клуба завичајних писаца“ како ми то зовемо у Библиотеци, који окупља ауторе који раде и пишу у Брчком. Он у свом дјелу кокетира са неуобичајеним темама данас у књижевности, а то су неке крими теме, научна фантастика и хорор са дозом ироније и хумора“, рекла је Хогић.

Овом приликом, Хогић је истакла да они, између осталог потенцирају већ неколико година уназад на том дијелу издаваштва да помогну домаћим ауторима да објаве своје дјело, а које је квалитетно и занимљиво нашим суграђанима.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Ostavite komentar

*