RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Izbori 2024

Dario Nikić – Brčko mora naprijed!

Kandidat Srpske demokratske stranke Dario Nikić, broj 34, prepoznaje ključne probleme sa kojima se suočavaju mladi u Brčkom i nudi konkretna rešenja za njihov opstanak na ovim prostorima.

Nikić ističe da odnos prema najmlađima mora biti jedan od prioriteta Vlade Brčko distrikta.Odnos prema najmlađima ogleda se, između ostalog, u odnosu prema parkovima i sadržajima u parkovima.

Realizacijom ovih projekata, omogućit ćemo stvaranje novih prilika za mlade, što će ih podstaći da ostanu, žive i grade budućnost u Brčkom.

Zajedno možemo sačuvati mlade i osigurati napredak našeg grada!

Dario Nikić – broj 34, Srpska Demokratska Stranka

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Ostavite komentar

*