RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

U BiH oblačno, poslijepodne kiša i pljuskovi

Foto: Arhiva

U Bosni i Hercegovini se očekuje jače naoblačenje sa zapada koje će u poslijepodnevnim i večernjim satima usloviti kišu i pljuskove širom zemlje. Nešto manje oblačnosti i više sunčanih perioda, očekuje se na jugu i istoku zemlje, a u večernjim satima, padavine se očekuju i u tim dijelovima.

Vjetar umjerene jačine, južnog i jugoistočnog smjera, koji će postepeno jačati. Jutarnja temperatura iznosiće od 5 do 11, na jugu zemlje do 13, a dnevna od 19 do 25 stepeni.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Tokom dana se očekuje povećanje oblačnosti, a u večernjim satima i kiša. Jutarnja temperatura iznosiće od 5 do 7, a dnevna od 21 do 23 stepena, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Izvor: BHRT

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Ostavite komentar

*