RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Брчко: Светосавска омладинска заједница покренула хумнитарну акцију “Будимо људи”

Чланови Светосавске омладинске заједнице Брчко покренули су десетодневну хуманитарну акцију прибављана новчаних средстава која ће бити усмјерена за набавку прехрамбених намирница и хемијских производа намјењеним породицама у стању социјалне потребе.

Члан Управног одбора СОЗ Брчко Гордана Антић рекла је новинарима да су се због све чешћих поскупљења одлучили да прикупе новчана средства и помогну најугроженијим како би хуманост била у првом плану.

„Наша овомјесечна акција има назив „Будимо људи“ и овакве акције нас чине срећним јер кроз помоћ угроженим и немоћним усљед финансијских криза огледа се наша хуманост“, каже Антић и позива све људе добре воље да се одазову овој акцији и уплате средства на жиро рачун организације најкасније до 27. октобра ове године, до када траје овомјесечна акција.

Она је рекла да ће уз помоћ свештенства Српске православне цркве и наставника вјеронауке у школама на подручју Дистрикта, објединити списак свих породица које су у стању социјалне потребе и доставити им пакете хране и хемијских производа.

Према ријечима Гордане Антић један пакет хуманитарне помоћи који садржи све потребне производе има вриједност око стотину КМ и умногоме помогне онима којима је то најпотребније.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

СОЗ донирао школски прибор основцима у Грбавици

Дејана Крстић

Ostavite komentar

*