RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Још није завршен посао у вези са надокнадом штета поплављеним мјештанима

Чланови Комисије за утврђивање штета насталих усљед поплава на стамбеним и другим објектима на челу са предсједником Урошем Војновићем, данас су, током конференције за новинаре, говорили о Програму за отклањање и ублажавање посљедица од ове елементарне непогоде.

Војновић је, том приликом, подјсетио да је, прије пар дана, објелодањена још једна листа са 84 корисника, али да то још увијек није коначан број корисника ове финансијске помоћи.

Наглашено је да је врло тешко радити овај посао годину дана након поплава, те да је остало још између 30 и 40 предмета које је потребно ријешити у наредном периоду како би се читав посао у вези са надоканадама штета окончао.

Мјештанима који имају примједбе на Програм за отклањање и ублажавање посљедица од елементарне непогоде – поплаве поручено је да их упуте на адресе служби у Брчко дистрикту које се баве оваквим питањима.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.