RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Потписан Уговор о спонзорству између Студен холдинга и Олимпијског комитета БиХ

Свечано потписивање уговора о спонзорству између СТУДЕН Холдинга и Олимпијског комитета Босне и Херцеговине уприличено је данас испред управне зграде компаније БИМАЛ у Брчком. Поред Олимпијског комитета, СТУДЕН Холдинг је подржао и најуспјешнијег спортисту у Босни и Херцеговини, Амела Туку.

Уговоре су потписали предсједник управе СТУДЕН Холдинга Илија Студен, потпредсједник управе СТУДЕН Холдинга за тржиште Босне и Херцеговине, Екрем Ханић, потпредсједник Олимпијског комитета Синиша Кисић и Амел Тука.

Потпредсједник Олимпијског комитета БиХ Синиша Кисић истакао је да потписивањем уговора о спонзорству СТУДЕН Холдинг отвара врата младим особама да развију своје спортске вјештине. Кисић је рекао да је оваква стратешка подршка кључна за бх. комитет као кровну организацију за најбоље спортисте Босне и Херцеговине.

Истичући значај сарадње са СТУДЕН Холдингом Амел Тука је нагласио да је поносан што представља своју земљу на Олимпијским играма у Бразилу.

„Производи земље под чијим именом наступам доживљавам као властите производе, зато ћу с поносом наступати уз домаће бх. брендове, уз БИМАЛ јестиво уље, АГРАГОЛД шећер и МИНГОС кафу“ рекао је Тука.

Обраћајући се присутнима, предсједник управе СТУДЕН Холдинга, г. Илија Студен рекао је да када говоримо о модерним императивима пословања, допринос квалитету живота, неизоставна је обавеза великих компанија.

„СТУДЕН Холдинг је препознао сопствене особине, преданост, одговорност и квалитет у нашем олимпијском представнику Амелу Туки, стога вјерујемо у остварење великих резулатата Босне и Херцеговине на предстојећим Олимпијским играма“ истакао је г. Студен.

Церемонији потписивања присуствовале су чланице Женског одбојкашког клуба БИМАЛ-ЈЕДИНСТВО које по десети пут носе титулу првакиња Босне и Херцеговине.

Након потписивања уговора о сарадњи, приређен је обилазак Агроиндустријског комплекса СТУДЕН Холдинга, фабрике за производњу јестивог уља БИМАЛ и СТУДЕН-АГРАНА Рафинерије шећера. Запослени су искористили ову прилику да се упознају са нашим спортистом и да се фотографишу са њим.

У оквиру догађаја организована је и посјета атлетском клубу „Цросс“ из Брчког, чији су чланови представили своја достигнућа на такмичењима у земљи и у свијету.

sampioni za uspomenu Studen potpisuje Cestitka Tuki Dvije sportske legende Kisic potpisuje Ugovor Poklon za Studena

Reprezentativna trenerka

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.