RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Tri cilja uprave pred odbojkašicama

Ženski odbojkaški klub Bimal-Jedinstvo krenuo je u novi takmičarski ciklus poslije tri mjeseca zasluženog odmora.

Odbojka pripreme počele 008-1024Upravni odbor je sinoć prvog dana okupljanja pred ekipu i stručni štab stavio tri cilja u novoj sezoni. Prvo mjesto u Premijer ligi BiH, KUP RS i BiH i što više u Ligi šampiona EU, odnosno CEV takmičenju.

Iz kluba su otišle: Okuka, Sirotanović, Erić i Šavanika, došle Gajić i Radović, a očekuju se moguća nova osvježenja. Ekipu čeka koja će imati 20 seniorki u sezoni 40 utakmica.

Ubrzo će sa trenerom Odbojkaške-ženske reprezentacije BiH Smajilom Pezerović na kvalifikacije za Europsko prvenstvo u Francuskoj ići Brčanke: Vera Kostić, Verica Simić, Elma Babić, Ana Gajić, Ajla Paradžik, Ajla Sinanović.

Odbojka pripreme počele 007-1024 Odbojka pripreme počele 006-1024

Na prvoj prozivci su glasanjem odbojkašice odlučile da će treninzi biti zatvorenog tipa.

Odbojka priprema pocela

Stjepan Bogutovac

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.