RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Odbojka Play off – Klubovi iz Brčkog dobili protivnike po želji

Za odbojkaške klubove, njih osam u ženskoj i muškoj Premijer ligi BiH koji su se plasirali u četvrt finale Play offa, među njima su bila i sva tri brčanska kluba ŽOK “Bimal- Jedinstvo”, OK “Mladost” i MOK “Jedinstvo”, odigrali su utakmice ovog dijela. U obje konkurencije samo je za plasman u polufinale osim dvije odigrana treća utakmica odbojkaša HOK “Domaljevac” – MOK “Gacko” u kojoj je 3 : 0 pobijedila ekipa HOK “Domaljevac”. Odbojkaši brčanskog MOK “Jedinstvo” se nije plasiralo u polufinale.

odbojka 021 (7)-1024Polufinalne utakmice Play offa se igraju 31.03./ 01.04.2017. Utakmicu odbojkašica OK „KULA-GRADAČAC“ – ŽOK „BIMAL-JEDINSTVO“  Brčko igraju u petak 31.03. u 19,30 sati u Gradačcu, dok termin utakmice UOK „ BANJALUKA VOLEJ“ – ŽOK „GACKO“ nismo dobili.

odbojka 021 (5)-1024Utakmicu odbojkaša HOK „ DOMALJEVAC“ – OK „ MLADOST“ Brčko igraju u subotu 01.04. u 19 sati u Domaljevcu, dok termin utakmice MOK „ RADNIK“ Bijeljina – OK „ KAKANJ“ nismo dobili.

odbojka Mladost-Borac 014 (3)-1024

U razgovoru sa predstavnicima brčanskih klubova priželjkivali su i dobili protivnike po želji zbog blizine mjesta gdje će igrati prve susrete.

odbojka Mladost-Borac 014 (4)-1024 (2)

Stjepan Bogutovac

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.