RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčkoDobre vijestiKultura

Katoličkim vjernicima Božić čestitale političke partije

–   ” SVOM ČLANSTVU, SIMPATIZERIMA I LJUDIMA DOBRE VOLJE ČESTIT I  BLAGOSLOVLJEN  BOŽIĆ, DA GA DOČEKATE SA SVOJIM BLIŽNJIMA U OBITELJSKOJ TOPLINI, LJUBAVI I  RAZUMIJEVANJU UZ OBILJE RADOSTI I BLAGOSTANJA.  SRETNA I BLAGOSLOVLJENA NOVA 2016.GODINA ŽELI VAM HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA BOSNE I HERCEGOVINE ORGANIZACIJA ZA BRČKO DISTRIKT BIH”

Predsjednik OO HDZ BiH  Organizacija za Brčko distrikt BiH Dr.Anto Domić.

 

–   “Božić je dan kada radost blagdanskog svijetla i rođenja Isusovog dijelimo s obitelji i najbližima sa željama za čestit Božić i obilje mira, zdravlja, ljubavi i dobrote među ljudima. Čestit i blagoslovljen Božić!

Organizacija Hrvatske seljačke stranke u Brčkom

 

–   Demokratska fronta Brčko svim građanima Brčko distrikta i Bosne i Hercegovine katoličke vjeroispovijesti upućuje iskrene čestitke povodom praznika uz želju da im dani Božića  budu ispunjeni dobrim zdravljem isrećom. Čestit Božić!-

Organizacija Demokratske fronte u Brčkom.

 

–  U ime rukovodstva i članstva Organizacije Saveza za bolju budućnost Brčko distrikta BiH i u svoje lično ime svim pripadnicima katoličke vjere u Brčko distriktu BiH i u  Bosni i Hercegovini upućujem najiskrenije čestitke povodom Božića, jednog od najvećih katoličkih blagdana. Neka ga sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima dočekaju i provedu u dobrom zdravlju, sreći i blagostanju. Čestit Božić-

Organizacija SBB Brčko distrikta BiH, predsjednik Ismet Dedeić .

 

–  Vijeće stranke za Bosnu i Hercegovinu Brčko Distrikta BiH u povodu nastupajućeg Blagdana Katoličkog Božića najiskrenije čestita svim vjernicima Katoličke vjeroispovijesti dolazeći sretan i blagosloven Božić uz želje da ga dočekaju i provedu u miru, zdravlju,veselju i toleranciji, te da radost Božićnih blagdana podijele sa svojom obitelji,prijateljima i komšijama”

Stranka za Bosnu i Hercegovinu,  Vijeće Stranke za BiH Brčko distrikta BiH.

 

–  Organizacija Brčko distrikt SDP BiH svim pripadnicima katoličke vjeroispovijesti u našem gradu i domovini, upućuje iskrene čestitke povodom nastupajućeg Božića sa  željom da praznike provedu u lijepom raspoloženju i radost podjele sa svojim  najbližim, rodbinom i komšijama.

Ova zemlja je nagrađena srećom života u različitosti. Poštivanjem i čuvanjem te različitosti gradimo put za bolju budućnost, za pokoljenja koja dolaze poslije nas. Nadamo se da će Božić svima biti poticaj da se posvetimo promovisanju onih vrijednosti koje će oplemeniti naš život i koje će sve nas usmjeriti na put mira, dostojanstva i solidarnosti”

Organizacija SDP Brčko distrikt  BiH.

 

–  Inicijativni odbor Brčanskog demokratskog pokreta (BDP) u ime svih članova i simpatizera upućuje svim sugrađanima, pripadnicima katoličke vjeroispovijesti, iskrene čestitke povodom nastupajućih praznika. Neka Badnje veče i Božić unesu toplinu i radost u Vaše porodične domove. Želimo Vam da ovaj veliki praznik provedete u dobrom zdravlju, sreći i miru, u duhu tolerancije i međusobnog razumijevanja. Čestit Božić!-

Inicijativni odbor BDP-a.

 

–  Želimo vama i vašim najmilijima obilje Božijeg blagoslova, mira, blagostanja, zdravlja, sreće i uspjeha u radu i da radost prazničnog veselja podjelite sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama”

Brčanski blok.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.