На 7. фестивалу рада средњих техничких и стручних школа БиХ одржаном 9. маја у Градачцу, екипа брчанских кувара у саставу Илија Миљановић и Ђорђе Ковач, иначе ученици трећег разреда овдашње Угоститељске школе, између 13 екипа освојила је 3. мјесто.
По ријечима Милорада Михајловића, наставника практичне наставе угоститељске групе предмета,, са којим је био и професор Марко Гајић, Миљановић и Ковач су већ одлични кувари.
« Мени којим су се представили стручном жирију сачињавала је пилећа салата као предјело, те рамстек у сосу од шљива ка главно јело. За десерт су послужили палачинке пуњене џемом, што је било довољно да заузму треће мјесто» рекао нам је Михајловић.
Миљановић и Ковач, двојица матураната, својим залагањем и знањем већ су обезбједили стална радна мјеста будући да су се као полазници практичне наставе у два угоститељска објекта ресторану «Бакарни лонац» и хотелу «Јелена» показали и тако зарадили запослење.
На истом такмичењу матурант Милош Ракић кога је водио професор Пашага Бабић међу конобарима, освојио је 5. мјесто.
Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na
USLOVI KORIŠTENJA.