RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Четири млада рукометаша «Јединства 2015» у репрезентацији Кампа Растимо

Угљеша Гламочић, тренер млађих селекција у рукометном клубу «Јединство 2015» изразио је задовољство боравком а посебно квалитетним стручним радом  на кампу «Растимо» који се од 21. до 31. јула одржао у Свилајнцу.

«Наших 21 млади рукометаш веома корисно су провели тих десет дана. Имали смо чак 54 тренинга што је заиста импозантно. Посебан акценат је стављен на индивидуални рад што је свакако пуно значило младим рукометашима, али и нама тренерима који смо учествовали на овом 22. кампу, једном од најквалитетнијих кампова у овом дијелу Европе» изјавио је Гламочић кога смо угостили у просторијама радија.

Он је подсјетио да су брчански млади рукометаши били најбројнија група у трећој смјени међу свим учесницима  из десетак земаља.

«Услови су заиста били изванредни, на располагању смо имали чак три дворане и четири отворена терена, што значи да ни евентуалне лоше временске прилике нису могле утицати на рад. Све у свему, једно веома добро и квалитетно искуство» истакао је Гламочић.

Већ четврту годину заредом на кампу учествовује млађани Богдан Пештић. Пун је сјајних утисака, како са терена, тако и због дружења са младим рукометашима из околних земаља.

« Мој утисак да је ово камп на коме се најквалитетније радило. Са нама су радили заиста врхунски тренери предвођени Веселиновићем – Жућом из Сомбора. Посебно добре односе смо успоставили са колегама из Берана и београдског Партизана» рекао нам је Пештић.

Како би се провјерило шта се научило током десетодневног рада, руководство кампа направило је неколико селекција кампа које ће учествовати на турнирима млађих селекција. Четворица млађаних рукометаша из Брчког учествоваће, по Гламочићевим ријечима, у двије селекције на два турнира.

«Борис Станчић и Богдан Пештић за 20-так дана у генерацији 2000. годиште учествоваће на турниру у Хртковцима, а Немања Пештић и Немања Каурин из генерације 2002. године истовремено ће представљати наш Клуб, наш град али и Камп «Растимо» на турниру у Београду» закључио је Гламочић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.