RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Ин Мемориам: Одлазак тихог и доброг човјека Милорада – Браце Станисављевића

На службеном путу у Бања Луци , јуче је изненада у 69. години преминуо Милорад Брацо Станисављевић, дугогодишњи просветни радник, привредни руководилац више предузећа и уважени спортски функционер у Брчком.

Након завршетка машинског факултета у Београду,Станисављевић је седамдесетих година почео да ради као професор у Техичкој школе гдје је оставио дубоки траг међу бројним генерацијама средњошколаца.

Након тога руководи предузећем «Пирометал» одакле прелази на функцију предсједника Извршног одбора Скупштине општине Брчко.

Након четоворогодишњег мандата постаје директор графичког предузећа «Графам». У послијератном периоду ради на мјесту руководиоца у приватном предузећу «Прохема».

Брацо Станисављевић са групом ентузијаста 1999. године оснива тениски клуб «Прохема» у коме до прије двије године врши функцију предсједника Клуба, али и директора мушког и женског међународног турнира из серије фјучерс.

Истовремено биран је и у руководећа тијела тениског савеза Републике Српске. Смрт га је затекла на мјесту почасног предсјендика ТК «Прохема».

У име редакције Радио Брчког поводом смрти нашег уваженог сарадника изражавамо најискреније саучешће Брациној породици.

Мјесто и датум сахране Милорада Браце Станисављевића биће накнадно одређени.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

2 0 komentara

Braco 12.09.2015. - 14:42 at 14:42

Ne izbrisiv trag u Brčkom,likom,djelom,dobrotom,susretljivošću,vjerom u bolje,optimizmom,ostavio je naš dragi Braco,poslednji BOEM grada…neka ti je vječna slava!!! Braco

Braco 13.09.2015. - 20:51 at 20:51

Do kada će čekati administratora???

Kometari su zaključani.