RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Аријана Окука отишла у Француску

Средњи блокер брчанског «Бимал Јединства» Аријана Окука након шест веома успјешних и плодних спортских и студентских година  проведених у граду на Сави одлази у Француску  гдје ће од јесени наступити за друголигашку екипу Ла Стела Кале из града на обали Ламанша.

«О екипи за коју ћу играти скоро да ништа не знам, осим да ће тим у наредној сезони бити јачи за још неколико одбојкашица. Он што знам је да ћу Брчко и «брчанске принцезе» али и све људе у овом граду памтити заувијек.Осим спортских успјеха које смо остваривали могу да се похвалим да сам прије 10-так дана дипломирала  на економском факултету овдашњег Европског универзитета, тако да је боравак у Брчком заиста био врло успјешан. Ко зна, можда се вратим једног дана.Никад се не зна» рекла нам је непосредно након што је узела исписницу Аријана Окука која је играјући у брчанском клубу стекла и статус стандардне репрезентаттивке БиХ.

Ова стасита Херцеговка која је у Брчко дошла из Гацка оставила је дубок спортски али и људски траг у Брчком.Током шестогодишњег играња у брчанском шампионском саставу скоро да није пропустила ни једну утакмицу што су навијачи «брчанских принцеза» знали да цијене.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.