RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Рукометаши Партизана у Брчком играју “За бебу више”

У жељи да помогну паровима који се боре за потомство – срећу која тек треба да се роди, подржали су и људи из Рукометног клуба Локомотива. Наиме, они ће у уторак 1.марта одиграти пријатељску утакмицу са београдским Партизаном.

Новац прикупљен на утакмици, као и хонорари међународних делегата, биће такође уплаћени на рачун Удружења Беба више.

„То је једна прелијепа идеја, стварно. И сви позитивни коментари су и од наших чланова и од симпатизера клуба, сто смо уопште узели учешћа у таквој идеји. Ја се надам да ће данас,сутра та беба бити рукометаш, ако не и партизановац, може и то, али у сваком случају и екипа Партизана и екипа Локомотиве су се драге воље, укључили у хуманитарну   акцију коју спроводи Удружење „Беба више“,изјавила је Звјездана Недић из РК „Локомотива“ Брчко

Из Организационог одбора рукометне утакмице Локомотива – Партизан, наглашавају да ће улаз на утакмицу бити слободан, с тим да ће посјетиоци и навијачи моћи да донирају новац у за то предвиђене и означене кутије, поред којих ће бити активисти Удружења те чланови клуба Локомотива.

Термин одржавања утакмице заказан је за 1.март, у 18 часова у фискултурној дворани Економске школе у Брчком.

Организатори се надају великом броју навијача, који ће без обзира на навијачку припадност,једногласно навијати за срећу која тек треба да се роди

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.