RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Рукометаши Слободе дочекују добојску Слогу

Рукометни клуб Слобода сутра у 17.00 сати дочекује екипу Слоге Добој у оквиру 14. кола рукометне Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Рукометаши Слободе голман Горан Анђелић и десни бек Никола Грбић су навели да ће у утакмици са Слогом покушати да им се реванширају за пораз у првом дијелу такмичења.

“Послије двије европске утакмице враћамо се обавезама у домаћем првенству. Слогу дочекујемо у доброј атмосфери и не занима нас ништа осим побједе. Наравно, прилику бих искористио и да позовем све навијаче да дођу да нас подрже у што већем броју”, казао је Анђелић.

Сусрет је најавио и Никола Грубић, који је у редове Слободе стигао током зимске паузе.

“Имали смо своје двије европске утакмице, које су нам сигурно послужиле да се што боље припремимо за домаће првенство које нас сада очекује. Против Слоге, али и сваког наредног противника покушат ћемо да будемо што бољи. Ја бих такођер позвао навијаче да дођу сутра и на сваку наредну утакмицу да нас подрже, а ми ћемо покушати да им узвратимо добрим утакмицама”, рекао је Грубић.

Слобода тренутно заузима 9. мјесто на табели Премијер лиге БиХ са 12 бодова, док се Слога Добој налази на 7. мјесту са једним бодом више.

Извор: БХРТ

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.