RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

UEFA zabranila prisustvo bh. navijača na utakmici Njemačka – Bosna i Hercegovina

Foto: FENA

Odlukom disciplinskog tijela UEFA, Nogometni savez Bosne i Hercegovine je kažnjen sa zabranom prisustva bh. navijača na utakmici Njemačka – Bosna i Hercegovina.

Zbog paljenja baklji i bacanja predmeta sa tribina u navijačkom sektoru bh. tima na prethodnim utakmicama „A“ reprezentacije, NSBiH je kažnjen i stoga Savez nema mogućnosti da organizuje prisustvo bh. navijača na toj važnoj utakmici UEFA “Lige Nacija”.

– Obavještavamo sve zainteresovane grupe i pojedince da NS/FS BiH nema mogućnost nabavke i distribucije ulaznica za utakmicu UEFA A Lige nacija Njemačka-Bosna i Hercegovina koja će biti odigrana 16. novembra 2024. u Freiburgu, naveli su iz NSBiH.

Izvor: FENA

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Ostavite komentar

*