RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Расвјета и путеви највећи проблеми у МЗ Поточари

Проблем расвјете у појединим дијеловима мјесне заједнице Поточари један је од важнијих који треба бити ријешен у 2021. години.

„Имамо пројекат да се уради расвјета у двије улице, за шта су издвојена средства, а одговор из Владе је увијек био да немају извођача радова“, рекао је Марјановић и додао да још увијек не зна тачно када ће овај пројекат бити реализован.

Током 2020. године завршено је неколико путева, али су на чекању бројни значајнији пројекти.

Предсједник Којо Марјановић истакао је да се очекује и санација читаонице и капеле на гробљу, а проблем представља и канализација.

Марјановић је истакао да је имао добру комункацију са претходним градоначелником Синишом Милићем када је реализација наведених пројеката у питању, те да очекује да ће и нова власт имати слуха за проблеме ове мјесне заједнице.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.