RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BiH

Narednih dana u BiH pretežno oblačno uz kišu, snijeg ili susnježicu

Danas će u Bosni i Hercegovini prijepodne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno naoblačenje tokom dana. U večernjim satima se očekuju kiša, koja će u većem dijelu Bosne postepeno preći u susnježicu i snijeg. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni. Dnevna temperatura od 10 do 16 °C.

Umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno smanjenje naoblake tokom dana očekuje se i u subotu, 6. marta. U ranim jutarnjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje slab snijeg ili susnježica, a na sjeveru Hercegovine i u Posavini slaba kiša. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu od 4 do 8, a dnevna od 1 do 7, na jugu od 9 do 14 °C.

Već u nedjelju, 7. marta, ponovo se očekuje sunčano vrijeme. Postepeno naoblačenje u večernjim satima. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu od 1 do 5, a dnevna od 6 do 10, na jugu do 14 °C.

U većem dijelu naše zemlje pretežno oblačno vrijeme bit će i u ponedjeljak, 8. marta. U Hercegovini i ponegdje na jugozapadu Bosne sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od -2 do 2, na jugu od 4 do 7, a dnevna od 6 do 11, na jugu do 14 °C, saopćeno je iz FHMZBiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Јорданци заинтересовани за улагање у БиХ

Radio Brčko

Cijena pasoša za građane BiH neće se mijenjati

Radio Brčko

Cijena gasa u BiH ponovo raste

Radio Brčko