RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Пролонгиран други наставак 119. ванредне сједнице Владе

Иако је за данашњи наставак 119. сједнице Владе дистрикта било планирано да се расправља о измјенама и допунама Закона о јавним предузећима, представници парламентарних странака из владајуће већине затражили су додатно вријеме за консултације због чега Влада није ни расправљала али ни одлучивала о овом, али ни о другим питањима, изјавио је градоначелник Брчко дистрикта др Анто Домић.

dr Domic

Он је указао и на чињеницу да је усвајање приједлога измјена и допуна овог Закона у узрочно-посљедичној вези са усвајањем буџета дистрикта за 2016. годину.

За Синишу Милића, шефа Одјељења за јавни регистар разлози за одлагање расправе леже у чињеници што се у расправи о приједлогу  поменутог Закона  појавило неколико других важних питања која треба још продискутовати  до петка 3. јуна за када је најављен наставак ове сједнице

«Питање буџета и измјена Закона о јавним предузећима није спорно, већ постоји потреба да се издефинишу одређене ставке о буџету и Закону и ја сам убјеђен да ћемо ми у петак наставити рад» прецизирао је Милић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.