Arhiva

3 vežbe za čvrste i lepe grudi!

Savršene i čvrste grudi čak i bez moćnih pomagala poput grudnjaka za podizanje su san svake žene. Osim u prirodi, koja nam je podarila različite veličine ovog ženstvenog dela tela, tajna savršenog dekoltea se krije u ove tri vežbe za koje vam trebaju samo dva tega, klupa i puno dobre volje!

1. Vežba
– Legnite na klupu, na leđa, a nogama se oslonite o tlo i raširite ih sa svake strane.

– U svaku ruku uzmite jedan teg, podignite ruke u visinu ramena, raširite laktove i savijte ruke pod uglom od 90 stepeni spuštajući laktove do grudi, piše „zadovoljna.hr”.
– Uz izdah, podignite tegove iznad glave i izravnajte ruke i polako se vratite u početni položaj.

– Vežbu radite u tri serije po 10 do 15 ponavljanja.
2. Vežba
– Kleknite na kolena, nagnite se prema napred pa se potpuno ravnih leđa naslonite na dlanove koji su okrenuti prema napred. Gledajte ravno ispred sebe.
– Uz izdah, polako se spuštajte u sklek, ali tako da laktove držite lagano odmaknute od tela. Noge ostaju u skvrčenom položaju.

– Vežbu radite u tri serije po 10 ponavljanja.
3. Vežba
– Legnite na klupu, na leđa, a nogama se oslonite o tlo i raširite ih sa svake strane.
– U svaku ruku uzmite jedan teg, podignite ruke iznad grudi lagano savijene u laktovima, ali tako da su dlanovi okrenuti jedan prema drugom, a tegovi spojeni celom širinom.
– Polako počnite da širite ruke spuštajući ih sve dok ne budu u visini grudi, a laktove ostavite lagano savijene, odnosno pod istim uglom kao i u početnom položaju.
– Vratite se u prvobitni položaj.

– Vežbu radite u tri serije po 10 do 15 ponavljanja.

Izvor:dnevno.rs

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button