RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Brčanski HDZ organizirao Božićni domjenak

U domu Hrvatsko kulturnog društva „Napredak“ sinoć je u organizaciji brčanskog HDZ-a održan tradicionalni Božićni domjenak. Bila je to prilika da se okupe svi članovi ove stranke, njeni simpatizeri i ljudi dobre volje, kako bi uz toplu božićnu atmosferu, glazbu i objed, obilježili ovaj najradosniji kršćanski blagdan, te  vrijeme poslije njega, kada se slave sveci (Stjepan i Ivan).

Čestitke povodom katoličkih blagdana i Nove 2018. godine svim prisutnima uputio je u svom obraćanju dr. Anto Domić, predsjednik HDZ-a BiH, Organizacije za Brčko i dogradonačelnik Distritka.

„Ovo je kraj godine i prigoda da se zahvalimo svim našim članovima i onima koji su pomogli HDZ u interesu hrvatskog naroda u političkoj borbi za ravnopravnost u Brčko distriktu. Posjeta je dobra, što znači da Hrvati imaju ogromno povjerenje u vodstvo HDZ-a, a nama ostaje daljnja obveza da se nastavimo boriti za Hrvate ovog kraja“, poručio je dr. Domić, te istaknuo kako je u 2017. godini zadovoljan radom HDZ-a , odnosno radom njegovih predstavnika u Skupštini i Vladi Brčko distrikta.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.