RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за уторак 04.12.2018. године

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

 • ЧТС 35/10 kV Горњи Рахић, застој у трајању од 5 минута због враћања у нормално уклопно стање – 16:30 h (Горњи Рахић, Ограђеновац, Хукељи, Штрепци, Прутаче, Паланка, Бунарић Пешкири, Буквик (дио насеља), Вујичићи, Џигуре, Ћосети, Ћанде, Горњи и Доњи Зовик, Шаторовићи, Репино Брдо, Маоча, Каравлашка Маоча и Исламовац)
 • ТС 10/0,4 kV Крепшић 1, застој у трајању од 4 – 5 h током дана;

 РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 • Купци који се водом снабдијевају са изворишта Стјепковица имају проблема са недовољним количинама и притиском воде у мрежи. Екипе су на терену ради отклањања квара.
 • Стање водоснабдијевања градског и осталих локалних водоводних система којима управља ЈП “Комунално Брчко” је уредно и нема планираних искључења потрошача ради извођења радова на мрежи.
 • Квалитет воде у градском и осталим локалним системима је задовољавајући  и одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. лист БиХ 40/10).

РЈ ЧИСТОЋА

Служба за одвоз отпада:

Према плану, данас ће прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица бити организовано у насељима: Колобара – Бурића Брдо – Мераје – Ивици – Росуље, Доњи Брезик – Први Мај, Кланац – Ријеке – Брчко Ново, Омербеговача – Боће – Бодериште – Горњи Зовик – Доњи Зовик – Штрепци, Сеоњаци – Дубраве – Приједор – Стјепковица – Гредице 1, Еш насеље – Бијељинска цеста – Брезово Поље (Чаршија, Село, Ново насеље).

Служба за јавну хигијену

ЧИШЋЕЊЕ ЈАВНИХ САОБРАЋАЈНИХ ПОВРШИНА У ГРАДСКОМ ПОДРУЧЈУ у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе за одржавање јавних површина и саобраћајница:

 • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, машинско и ручно чишћење јавних површина, пражњење посуда за отпатке.
 • Одржавање пјешачке  зоне и Булевара мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица проводи  се у двије смјене у периоду од 05:00 до 22:00 h

ОДРЖАВАЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА:

 • Припреме за садњу и садња младих стабала – Доња Скакава

Зимска служба

 • Зимско одржавање улица и путева „од табле до табле“
 • Приправност и дежурства 24 h
 • Интервенције у складу са временским приликама

Сектор за збрињавање напуштених животиња

 • Удомљавање паса из азила сваког уторка и петка од 10:00 – 11:00 h

ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

Услуге одржавања – Услужно кошење, одржавање и уређење зелених површина и цвјетњака за правна и физичка лица у складу са цјеновником предузећа.

О осталим и додатним услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или контактирањем Позивног центра 0800 505 07.  

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Dva kraća zastoja u isporuci struje u Maoči

Radio Brčko

Brčko: Zastoji u isporuci struje na nekoliko lokacija

Radio Brčko

JP “Komunalno” Brčko: Obavještenje za kupce električne energije

Radio Brčko
error: Sadržaj zaštićen od neovlašćenog preuzimanja!