RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Kratki prekidi u snabdijevanju strujom sutra i prekosutra

JP „Komunalno Brčko“ obavještava kupce električne energije o planiranim radovima za četvrtak i petak.

U četvrtak 15.02.2018. godine u terminu od 11:00 – 13:00 h, zbog planiranih radova na TS 10/0,4 kV Sombići i Čađavac 2, doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca koji se napajaju sa predmetnih TS-a.

U petak 16.02.2018. godine u terminu od 11:00 – 13:00 h, zbog planiranih radova na TS 10/0,4 kV Potočari 1 i Stanovi 1, doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca koji se napajaju sa predmetnih TS-a.

Za više informacija kontaktirati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.