RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Arhiva

Krepšić i okolna mjesta bez struje 6. jula od 08:00 – 16:00 h

U petak 06.07.2018. godine u vremenu od 08:00 – 16:00 h planiran je godišnji remont čvorne trafostanice 35/10 kV Krepšić, te će stoga u navedenom vremenu svi kupci koji se električnom energijom snabdijevaju sa ČTS 35/10 kV Krepšić ostati bez snabdijevanja.

Riječ je o naseljenim mjestima Krepšić, Gorice, Plazulje (dio naselja), Marković Polje, Gornja i Donja Laništa i Vučilovac.

Isto tako, bez napajanja će biti i mjesto razmjene prema Republici Srpskoj, odnosno 10 kV dalekovod prema Lončarima.

Za više informacija pozvati 0800 505 07

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.