Arhiva

LEPOTA BOLI Kako sam preživela brazilsku depilaciju…

Sve žene koje su probale popularnu brazilsku depilaciju slažu se u jednom – neverovatno boli!

Koliko zapravo? Prenosimo vam jedno iskustvo koje će možda najbolje dočarati da je izraz “lepota boli” zaista tačan…

Na dan kada slavim godišnjicu braka, odlučila sam da obradujem svog supruga. Pozvala sam lokalni salon lepote i zakazala brazilsku depilaciju. To je bilo novo za mene, ali sam pomislila “Mogu ja to”. Sve dok nisam otišla u salon.

Kada sam stigala na zakazani termin, upoznala sam Lani. Imala sam veliku tremu. Do trenutka kada smo ušli u prostoriju za depilaciju bila sam još nervoznija. Lani je spremala vosak, proveravala da li je dobre temperature i onda mi se obratila:

– Radiću male delove i trudiću se da radim što brže da bismo mogle što pre da završimo – rekla je.

Pomislila sam: – Ko uopšte želi da ovo dugo traje?

A kozmetičarka je dodala:

– Ne postoji način da depilacijia manje boli, pa mi reci ako želiš da odustanemo ili ti treba pauza.

Koliko može da boli depilacija? Imala sam baš bolnih trenutaka u životu i preživela sam. Sve će biti u redu. Preterujem. Ubrzo sam saznala da nije tako.

Kad je povukla prvu traku pomislila sam da ću umreti.

– Stvarno mi je žao – rekla je Lani dok je skidala 10 slojeva moje kože.

Sve što sam želela je da završi što pre.

Nastavila je da skida trake i činilo mi se da su to najbolniji minuti u mom životu. Bojažljivo sam je pitala koliko je još ostalo, jer stvarno nisam želela da pogledam.

Iako depilacija u proseku traje 15 minuta, moja, pošto mi je prvi put, trajala je 30. Razmišljala sam da odustanem. Lani je nastavila da radi svoj posao, trudeći se da igoriše moje grimase.

Onda mi je saopštila da prelazi na osetljiviji deo i da će možda malo više da me boli. Šta?! Izvadila je makazice i pincetu i počela da čupa dlaku po dlaku! Kakav bol!

 

A, šta se do kraja sve desilo pročitajte na zena.blic.rs.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button